Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilauslomake

Teemme paljon muutakin, mitä ei ole verkkokaupassa välttämättä myynnissä. Jos sinulla on mielessä jokin tuote jonka voisimme toteuttaa tai jos löydät jotain mielenkiintoista kuva-albumeista, niin ota yhteyttä. Kaavakkeen lähettäminen ei ole vielä sitova tilaus, joten ota rohkeasti yhteyttä. Tilauksen jälkeen kerron tuotteen toteuttamisesta ja hinnoittelusta tarkemmin ja sen jälkeen voit vielä perua tilauksesi.

Esimerkiksi, jos löydät kuva-galleriasta jonkin kivan koiran kuvan ja haluat sillä jonkun verkkokaupassa olevan tuotteen, niin voit tilata sen tällä tilauslomakkeella. Voit tilata kuvalla myös jonkin tuotteen, jota ei ole vielä valikoimissamme. Laita silloin viestikenttään kuvaus tuotteesta. Yritän toteuttaa toiveesi. Jos sinun lempi koirarotusi ei vielä löydy valikoimastamme, niin samalla tilauskaavakkeella voit myös tilata tuotteen haluamallasi uudella rodulla. Jos haluat lähettää koirasta kuvan, se onnistuu jälkikäteen sähköpostitse nd(at)noituusdesign.fi. Piirrän kuvan ja lähetän sen nähtäväksi. Sen jälkeen sitä voidaan vielä muokata, jos se ei ole heti mieleinen.

Tilauslomakkeella tehdyt tilaukset maksetaan aina kauppiaan sähköpostitse lähettämällä ennakkolaskulla. Toimitamme tuotteet, kun maksu on kirjautunut tilillemme.

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero ja -toimipaikka*
Puhelin*
Sähköposti*
Haluamasi kuva/rotu
Värivaihtoehdot
Lisätietoja (esim. tuote, tuotteen mitat, värivaihtoehdot ym.)
*Hyväksyn verkkokaupan sopimusehdot
Sopimusehdot
http://www.noituusdesign.kotisivukone.c..