Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Tietosuojaseloste

Yksityisyydensuojasi on meille Noituus Designilla tärkeä asia. EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018 ja uuden asetuksen tarkoitus on suojella yksityisyyttä.
Kerromme alla Noituus Designin käytännöistä.

Jos haluat säilyttää asiakkuutesi ennallaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään, mutta voit aina sulkea tilisi ja lopettaa asiakkuutesi ottamalla yhteyttä sähköpostitse, osoitteeseen emmaleena.niemi@noituusdesign.fi

- Noituus Designin markkinointi perustuu meille antamaasi markkinointilupaan. Mikäli et enää halua saada meiltä markkinointia, niin uutiskirjeen tulo on helppo peruuttaa, kirjeen lopussa olevasta ’haluan peruuttaa uutiskirjeen’ – linkistä.

- Uutiskirjeemme sisältää tietoa tuotteistamme, uutuuksista ja tarjouksista ja se ilmestyy max. 12 kertaa vuodessa.

- Emme luovuta tai myy yhteystietoja ulkopuolisille tahoille. Sama koskee rekisteröityneitä käyttäjiä, verkkokaupan asiakastietoja, laskutusrekisteriä ja markkinointirekisteriä. Tiedot tulevat vain Noituus Designin käyttöön.

- Rekisteriin keräämme tilauksen toimitukseen ja laskutukseen tarvittavat tiedot. Rekisteristämme löytyy sinun tiedoistasi oma nimesi, osoite ja mahdollinen eri toimitusosoite, puhelinnumero ja sähköposti. Jos olet yrittäjä, myös yrityksen nimi ja mahdollinen eri laskutusosoite.

- Henkilöturvatunnuksesi ei ole meidän rekisterissämme. Vaikka olisit valinnut maksutavaksi joskus laskun ja siinä on kysytty hetua, sitä ei ole tallennettu meidän rekisteriimme.


henkilötietojen käsittelijä: Emmaleena Niemi

Rekisterinpitäjä: Noituus Design, y-tunnus 1849258-4, Pruukinraitti, 31160 Nuutajärvi