Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Noitapallo - Ennakkotilaus

Hinta:29.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Violetti/valkoinen

Valmistamme pallot ennakkotilauksien perusteella, joten toimitusaika on noin 1-4 viikkoa.
Pyrimme saamaan pallot matkaan mahdollisimman nopeasti. 
Noitapallot ovat yksilöllisiä, joten värin määrä voi niissä hieman vaihdella, mutta valitsemme jokaiseen pakettiin kauniin ja yksilöllisen pallon ajatuksella.

Noitapallo on ontto lasipallo, jonka sisällä kulkee lasisia rihmoja. Noitapalloja on valmistettu alun perin 1600 ja 1700 luvuilla Englannissa.

Niiden tarkoitus oli suojella koteja pahoilta hengiltä ja negatiiviselta energialta. Pallot on perinteisesti ripustettu Itäiselle ikkunalle, mutta myös muihin ikkunoihin, ovien lähelle, kuistille, pöydälle esim. maljakon päälle tai puutarhaan.

Legendan mukaan pallon kauneus vetää pahoja henkiä puoleensa. Ne jääväät kiinni pallon rihmoihin ja vangiksi pallon sisään, eivätkä pääse sieltä ulos.

Oletetaan että nykyaikaiset joulupallot ovat kehittyneet tästä noitapallosta.

 

Noitapallot puhalletaan Nuutajärvellä
Hand made in Nuutajärvi – Finland

Lisätiedot

Halkaisija: noin 12 cm

Suosittelemme myös

Noitapallo - Ennakkotilaus

tunnelma_sininensooda.jpg&width=280&height=500
Valmistamme pallot ennakkotilauksien perusteella, joten toimitusaika on noin 1-4 viikkoa. Pyrimme saamaan pallot matkaan mahdollisimman nopeasti.  Noitapallot ovat yksilöllisiä, joten värin määrä voi niissä hieman vaihdella, mutta valitsemme jokaiseen pakettiin kauniin ja yksilöllisen pallon ajatuksella..
Hinta: 29.00 €

Noitapallo

noitapallo_9_3_21_valkoinenharmaa.jpg&width=280&height=500
Noitapallo on ontto lasipallo, jonka sisällä kulkee lasisia rihmoja. Noitapalloja on valmistettu alun perin 1600 ja 1700 luvuilla Englannissa.
Niiden tarkoitus oli suojella koteja pahoilta hengiltä ja negatiiviselta energialta. Pallot on perinteisesti ripustettu Itäiselle ikkunalle, mutta myös muihin..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »